top of page
Search
  • oceanepauline9

Hoe maak je op een eenvoudige manier een nieuwe map in Gmail op het bureaublad?

Updated: Jul 21, 2020


De taak van e-mailen is eenvoudiger en eenvoudiger geworden met behulp van de beste mailingservice die Gmail wordt genoemd. Deze specifieke service biedt geavanceerde en innovatieve functies op een e-mailsite voor miljoenen mensen over de hele wereld. Het maakt niet uit hoe vaak u Gmail gebruikt, op een bepaald moment moet u deskundig advies hebben om informatie te krijgen over een specifieke functie en het gebruik ervan. Een dergelijke veel voorkomende vraag van de gebruikers is dat hoe een persoon op een eenvoudige manier een nieuwe map in Gmail op het bureaublad kan maken. Voer je ook verschillende zoekopdrachten uit met betrekking tot hetzelfde probleem of een ander probleem met betrekking tot je Gmail-account? Het enige wat u hoeft te doen is zo snel mogelijk Bellen Gmail-hulplijn +32-28083447.


Stappen om op eenvoudige wijze een nieuwe map in Gmail op het bureaublad te maken, zijn als volgt:


  • U moet uw Gmail-account openen met behulp van een webbrowser door uw gebruikersnaam en wachtwoord op te geven.

  • Klik vervolgens op het selectievakje om de e-mail te selecteren en tik op het labelpictogram boven aan de inbox om het vervolgkeuzemenu te openen.

  • Tik op een nieuwe optie maken die zich onderaan het vervolgkeuzemenu bevindt en het pop-upvenster zal openen.

  • U moet een naam voor uw label opgeven en het betreffende label in een ander label plaatsen om het proces te voltooien.

  • Selecteer de optie Maken en u kunt e-mails toevoegen aan uw label of een beoordeling krijgen van de e-mails die u in een nieuwe map hebt ingesteld.


Dit zijn de tips om op een eenvoudige manier een nieuwe map in Gmail op het bureaublad te maken. Als u meer informatie nodig heeft over een vraag met betrekking tot uw Gmail-account, kunt u Gmail Telefono Bellen gemakkelijk benaderen volgens de gewenste communicatiemodus. Ons professionele en zeer goed geïnformeerde team van geautoriseerde ingenieurs helpen u op alle mogelijke manieren om de best mogelijke oplossingen te bieden. U kunt ons bereiken via live-chats, e-mails en telefoontjes volgens uw comfortzone en voorkeur. Dus waar wacht je nog op als je onmiddellijk en onmiddellijk alle gewenste hulp van ons krijgt.



49 views0 comments

コメント


bottom of page