top of page
Search
  • oceanepauline9

Hoe een Gmail-e-mailaccount op de snelste manier verwijderen?

Updated: Jul 21, 2020

Gmail wordt gerangschikt onder de meest bewonderde en nuttige mailing-apps aller tijden vanwege de unieke technologische kenmerken en opmerkelijke mailing-kwaliteit met het snufje van de snelste mailing-mogelijkheden. Het is begrijpelijk dat geen enkele mailing-app ooit als glitch-free kan worden beschouwd en hetzelfde is het geval met dit specifieke e-mailaccount.



Een dergelijke terugkerende fout die door een groot aantal gebruikers wordt gevraagd, is hoe een persoon zo snel mogelijk een bepaald e-mailaccount kan verwijderen. Maakt u zich ook zorgen over het oplossen van hetzelfde probleem of een andere fout in verband met uw account? Praat dan meteen met het Gmail Bellen Belgie-nummer.


Stappen om een e-mailaccount op de snelste manier te verwijderen, worden hieronder gemarkeerd: -


  1. Allereerst moet u ervoor zorgen dat u een back-up maakt van al uw e-mails, want als u het account verwijdert, worden ook uw e-mails in hetzelfde account verwijderd.

  2. Vervolgens moet u op een willekeurig apparaat, ongeacht of het een smartphone of pc is, naar http://myaccount.google.com navigeren in een webbrowser naar keuze.

  3. Vervolgens tikt u op de optie met de naam die uw gegevens en personalisatie-optie beheert, die zich bovenaan de linkerkolom bevindt.

  4. Daarna moet u een beetje naar beneden scrollen en op de optie service verwijderen klikken om een e-mailaccount onmiddellijk te verwijderen.

Dit zijn de suggesties om een e-mailaccount op de snelste manier te verwijderen. Als je toevallig meer informatie nodig hebt over een probleem in je account, bel dan zo snel mogelijk het Gmail Helpdesk Belgie nummer +32-28083447. Hier zijn we uitgerust met een zeer professioneel team van deskundige technici die u op alle mogelijke manieren zullen helpen. Het begrijpen van de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd is onze belangrijkste taak, daarom behandelen we uw bezorgdheid als onze hoogste prioriteit. Dus denk er niet langer over na en benader ons altijd via live-chats, telefoontjes en e-mails op uw gemak.


7 views0 comments
bottom of page